UTA continuă să se afle în căutări, pentru completarea lotului. Cu opt plecări în ultimele două luni şi cu o serie de jucători sosiţi în probe, dar la care s-a renunţat repede, UTA a transferat până acum un singur jucător important, Bodo Kanda. În lot a mai fost oprit şi paraguayanul Alvarenga, dar încă e prea puţin pentru a forma un efectiv competitiv.
Între timp, un nou austriac – mijlocaşul ofensiv Kevin Hinterberger, 25 ani – a ajuns în cantonament UTA-ei iar până la sfârşitul săptămânii va fi în probe.
Fotbalistul a evoluat până acum în liga secundă austriacă, la echipe precum Pasching, Horn sau FAC Viena, iar din toamna anului trecut a activat în liga a III-a, la Stadl-Paura, marcând cinci goluri în 15 meciuri.
Pe de altă parte, nu s-a renunţat total la pista jucătorilor sârbi, iar Ionuț Popa insistă pentru un amical împotriva locului 12 al Superligii din ţara vecină, Spartak Subo­tica. Antrenorul UTA-ei vrea să vadă la lucru câţiva jucători plavi, astfel că testul cu sârbii ar fi binevenit pentru a-şi da seama cu adevărat de potenţialul celor aflaţi în vizor.
Următorul amical al arădenilor e programat imediat după cantonament, pe 29 ia­nuarie la Szeged, dar nu este exclus un nou test pentru ziua de sâmbătă, 26 ianuarie, când se doreşte perfectarea unui nou joc de verificare, preferabil cu Subotica.

Recomandările redacției