UTA are nevoie de oameni noi în lot pentru a putea păstra ritmul primului eșalon

0
361
Balint are nevoie de sânge proaspăt în lot

Echipa arădeană de fotbal și-a arătat slăbiciunile pe final de an, cel mai clar s-au văzut în ultimele patru etape când UTA a reușit să marcheze abia un gol. Construcţia echipei de la mijloc în sus, lentă şi previzibilă lasă mult de dorit, iar jocul ofensiv fiind aproape inexistent. Laszlo Balint are mulți jucători, însă aceștia nu reușesc să se ridice la standardele cerute primului eșalon de fotbal românesc. Tehnicianul ar avea nevoie de mijlocași și atacanți mult mai imprevizibili și cu total altă viteză, pregătiți oricând să rupă ritmul pentru a reuși să să apropie mai mult de poarta adversă.

Oficialii UTA-ei caută în aceste zile, variante viabile pentru a aduce calitate de la mijloc în sus. Deja antrenorul „Bătrânei Doamne“ a renunțat la trei mijlocași (Klapan, Ursu și Popescu) și doi atacanți (Ioniță și Morar) tocmai pentru a aduce înlocuitori mai buni, care să aducă calitate lotului.

Până în momentul de față, numai brazilianul Roger ce a jucat ultima oară la campioana FC Riga, ar fi o certitudine, cu toate că nici acesta nu a fost anunțat încă oficial. Cel mai probabil zilele acestea vor fi confirmate mai multe transferuri, mai ales că UTA se reunește imediat după Anul Nou, iar timpul nu este de partea echipei arădene. Primul meci oficial din 2021 este cel cu Viitorul, din runda inaugurală a returului, programat pe 15 ianuarie, pe arena „Francisc Neuman“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.