UTA are nevoie de voluntari pentru evenimentele de pe Arena „Francisc Neuman”

0
153

Clubul UTA a anunțat că urmează să recruteze voluntari pentru următoarele evenimente de pe arnena din Calea Aurel Vlaicu, dar și pentru alte activități ce țin de club. Cei interesați își pot depune un CV, la adresa de email stefan.boros@uta-arad.ro. Totodată, voluntarii vor fi angrenați în campanii de marketing și comunicare.

UTA anunță deschiderea procesului de recrutare voluntari.

Căutăm parteneri pentru evenimentele de pe Arena „Francisc Neuman”, precum și alte activități ale clubului. Având în vedere importanța noului sezon, cu revenirea fanilor pe stadioane, dorim să ne mărim echipa de organizare.

Cei care doresc să ni se alăture și să devină voluntari UTA sunt rugați să trimită un portofoliu care să cuprindă CV-ul și să confirme disponibilitatea unui interviu.

Amintim că acțiunile cuprind atât activități în zilele premergătoare evenimentelor(meciurilor), cât și în ziua meciurilor, în general weekend. De asemenea, voluntarii vor fi angrenați în campanii de marketing, comunicare și altele. Vă așteptăm alături de noi! Pentru noi doar UTA contează!”, transmite UTA pe site-ul său oficial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.