nagyUTA și-a asigurat calificarea în turul IV al Cupei României după victoria cu Mama Mia și se pregătește de un duel cu adversar de ligă secundă. Următorul meci de Cupă al alb-roșiilor e programat pe 27 august, cu trei zile înaintea startului de campionat.
Victoria arădenilor în fața celor de la Becicherecul Mic a venit după o primă repriză echilibrată și un al doilea act spectaculos. Totul sub un soare fierbinte de august. „Am luat în calcul și oboseala post-canto­nament, și terenul, și căldura sufocantă, toate au fost adversarele noastre. A ieșit bine, calificarea ne dă încredere, suntem în grafic ca și obiectiv, în Cupă”, a remarcat Roland Nagy.
Înaintea meciului, antrenorul își dorea o siguranță mai bună în defensivă, după trei goluri primite de la Muncitorul Reșița și alte două, de la Național Sebiș. „E îmbucurător că nu am luat gol, am și marcat media din jocurile oficiale de până acum. Rezultat reușit, accedem încă un tur înainte de trecerea la campionat. Suntem un lot mare, să vedem ce adversar întâlnim. Dorința a fost să readucem un suflu de liga 1, dacă e posibil”, a comentat fostul mijlocaș.

Recomandările redacției