UTA „Bătrâna Doamnă” poate deveni UTA pe 16 martie

0
138

suputa (1)În urma mesei rotunde de la Sala „Ferdinand” din incinta Pri­măriei, dar și a ședinței publice de la Sala Sindicatelor a devenit tot mai evident faptul că singurul proiect viabil, susținut de autoritățile locale, Universitățile arădene, Old Boy s UTA și marea parte a iubitorilor fotbalului arădean, este  cel al UTA-ei Bătrâna Doamnă. Ca o consecință firească Suporter Club UTA face următorul pas, poate cel decisiv, pe 16 martie.
Iată și comunicatul ce anunță acest lucru:
Se convoacă Adunarea Generală a Suporter Club UTA, în conformitate cu prevederile art. 24 din Statutul asociaţiei, în şedinţă extraordinară, pentru data de 16 martie 2014, ora 19, la Old Lady`s Pub, strada Poetului nr. 5, mun. Arad, jud. Arad, având următoarea ordine de zi:
1. Luarea unei decizii referitoare la cedarea temporară a dreptului de folosinţă a siglei, numelui şi culorilor clubului de fotbal „UTA Arad” către echipa de fotbal a asociaţiei „UTA Bătrâna Doamnă” ce evoluează în prezent în Liga a IV-a. Termeni şi condiţii.
2. Completarea unui loc vacant de membru simplu în Consiliul Director al asociaţiei.
Criterii vot în Adunarea Generală:
* Au drept de vot membrii care au deţinut acest drept la precedenta Adunare Generală, în conformitate cu prevederile valabile la acea dată, precum şi membrii noi, înscrişi de la data ultimei Adunări Generale
* Pot dobândi drept de vot persoanele care optează să se înscrie în asociaţie până la data şi ora Adunării Generale, cu condiţia achitării taxei de înscriere de 10 lei şi a cotizaţiei pe un an de zile (50 de lei)
* Cotizaţia se poate achita membrilor Consiliului Director cel mult până la ora începerii Adunării Generale
* Totalitatea membrilor cu drept de vot va constitui cvorumul de şedinţă
* Se acceptă delegarea votului conform prevederilor Statutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.