UTA continuă concursul foto dedicat tinerilor suporteri

0
231

UTA continuă concursul dedicat tinerilor suporteri ai clubului arădean. Competiția se adresează în mod special tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4-18 ani. Toți cei care doresc să participe în competiție trebuie să realizeze una sau două fotografii în care trebuie să apară alături de minim trei prieteni echipați în culorile clubului UTA sau să poarte asupra lor tricouri, fulare, șepcuțe cu sigla, culorile clubului în timp ce susțin echipa.

Cele mai reușite poze vor fi jurizate după care autorul fotografiei câștigătoare va fi invitat ca și premiant să înmâneze fanionul căpitanului de echipă al UTA-ei în momentul intrării pe gazon, înaintea startului de partidă dintre UTA și FC Rapid.

La finalul competiției, clubul UTA Arad oferă trei premii, celor mai reușite fotografii. Câștigătorii vor fi desemnați de către suporterii arădeni care vor putea vota înainte de ultima partidă pe care UTA o va susține pe teren propriu în cadrul ediției de campionat 2021 – 2022, pe pagina de Facebook a clubului UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.