UTA continuă să vândă abonamente deși am trecut de prima treime a campionatului

0
370

Clubul UTA a anunțat că va continua și în această săptămână vânzarea de abonamente. Este un fapt, credem, unic în fotbalul românesc, dacă ne gândim că tocmai s-a încheiat etapa a 11-a și cu siguranță cei care își vor achiziționa abonamente acum nu vor mai avea niciun avantaj financiar dat fiind că numărul de jocuri rămase de disputat pe teren propriu a scăzut față de momentul punerii inițiale în vânzare a abonamentelor.

Ce contează însă pentru doritorii de abonamente este că pot fi siguri de faptul că vor apuca să vadă meciurile rămase de disputat pe teren propriu în acest campionat. Până acum UTA a avut un singur meci care nu a fost sold out, cel cu FC Voluntari. În rest, stadionul a fost plin până la capacitatea maximă permisă de regulile generate de pandemia de COVID. Ba mai mult la meciurile cu echipele importante (FCSB, Rapid sau CFR) biletele s-au epuizat în timpi record, ceea ce a stârnit dezamăgire în rândurile celor care n-au reușit să fie la timpul potrivit și în locul potrivit pentru achiziționarea unui bilet.

Așadar, cei care doresc să își achiziționeze un abonament pentru meciurile rămase de disputat în acest sezon, o pot face la stadion, după următorul program:

Marți, 05.10 – 16.00-19.00

Miercuri, 06.10 – 11.00-13.00

Joi, 07.10 – 16.00-19.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.