UTA, CS Mioveni, Campionii FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Rapid sunt în luptă directă sau indirectă în ultima etapă a play-off-ului Ligii a II-a

0
199

Pentru promovarea în Liga 1 din acest an se dă o luptă până în ultima secundă a play-off-ului Ligii a II-a, care se va încheia duminică seara. Singura echipă care a pierdut orice șansă de a mai prinde măcar locul de baraj este Petrolul, după înfrângerea cu Argeșul de pe teren propriu. Celelalte cinci echipe din mini-turneu au șanse la accederea în prima ligă. UTA Arad, CS Mioveni, Campionii FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Rapid vor avea la sfârșitul acestei săptămâni un meci decisiv.
Echipa arădeană putea fi prima promovată în Liga 1 din acest sezon controversat. Cu toate acestea trupa lui Balint nu a reușit să obțină punctul necesar promovării mate­matice, în meciul de pe teren propriu cu Rapid (scor 1-2). Chiar și așa, marți seară, după ultimele două jocuri ale etapei a IV-a, avea mai multe șanse indirecte de a sărbători accederea în prima ligă, dar de multe ori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu a ieșit egal la Turris Oltul – CS Mioveni (scor 0-1) și nici victorie sau egal pentru Petrolul în meciul cu Campionii FC Argeș (scor 1-2).
Așadar, echipa arădeană avea patru șanse în etapa a IV-a de a ajunge din punct de vedere matematic în prima ligă, dar mai are o șansă la Pitești în ultimul meci al sezonului. Atunci când UTA va juca cu Campionii FC Argeș.
În etapa a V-a a play-off-ului, care este și ultima se vor disputat toate meciurile în aceeași zi. Și anume în data de 2 august, la aceeași oră, 18:30, și vor fi televizate concomitent pe posturile celor trei televiziuni deținătoare de drepturi de transmisie din Liga a II-a: DigiSport, TelekomSport și LookSport.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.