Echipa arădeană se pregătește de o nouă deplasare lungă, după ce în urmă cu o săptămână a făcut un drum până la Suceava. De această dată, UTA va da piept cu Metalul Reșița, formație mutată de patronul Cătălin Rufă tocmai la Snagov. Teoretic, partida se anunță a fi una mai ușoară decât duelul din Moldova, asta deoarece „reșițenii“ au un lot adunat în grabă și după primele trei runde au zero puncte, zero goluri marcate și unsprezece primite.
„Vom pleca vineri seara spre București, cu avionul, de la Timișoara, în jurul orei 19. După o oră vom ajunge în Capitală, iar de la aeroport vom fi preluați de autocarul nostru, care va pleca de dimineață din Arad. Întoarcerea va avea loc tot cu autocarul, imediat după partidă“, ne-a declarat Codru Grădinaru, directorul sportiv al clubului.
UTA așteaptă ședința Comisiei Federale de joi, în cadrul căreia se va analiza cererea făcută pentru rezilierea contractului dintre Daniel Celea și Pandurii Târgu Jiu. Tânărul fundaș central se pregătește deja de ceva timp la Arad iar dacă va primi o hotărâre pozitivă joi, va semna contractul de joc cu gruparea arădeană. Totuși, acesta nu va putea să fie folosit imediat nici de antrenorii de la prima echipă, nici de la gruparea secundă, deoarece se află în stare de suspendare după ce a primit un cartonaș roșu în finalul ediției trecute de campionat. Și Iuga este accidentat după confruntarea de la Criș, astfel că Roli Nagy are ca soluții de rezervă pentru disputa cu Reșița pe Filaret sau Wild, de la gruparea secundă.

Recomandările redacției