UTA este pregătită pentru confruntarea cu Sepsi

0
349

Etapa a noua din Liga I, provoacă arădenii de la UTA la o nouă deplasare, de această dată la Sfântu Gheorghe, pe terenul celor de la Sepsi. Confruntarea va avea loc în această duminică de la ora 16. Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA este foarte sigur pe elevii săi, deși știe că cei de la Sepsi nu sunt de subestimat, în ciuda rezultatelor mai puțin bune. Balint a insistat pe compartimentul median, acolo unde elevii lui Leo Grozavu stau destul de bine, însă Balint dispune de un lot complet, excepție făcând Tudor Călin, care este accidentat de mai multă vreme.

Din toate punctele de vedere ne așteaptă un meci dificil, dar consider că avem și argumentele noastre pentru victorie. Cred că avem o săptămână foarte bună în spatele nostru în care am pregătit toate detaliile. Trebuie să ne pregătim pentru acest joc și avem încredere că putem să scoatem un rezultat foarte bun în această deplasare, a declarat Balint în conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

În altă ordine de idei, UTA pune la dispoziția suporterilor care au decis să fie alături de echipa arădeană în deplasare teste rapide. Acestea vor putea fi făcute sâmbătă între orele 17 și 19 la stadionul „Francisc Neuman”, la prețul de 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.