UTA este pregătită să obțină toate cele trei puncte în meciul cu Sepsi

0
314

Ultimul meci pe care stadionul „Francisc Neuman” îl va găzdui în sezonul regular al Ligii I va avea loc duminică, de la ora 17.30. UTA se va întâlni cu ocupanta locului patru, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Antrenorul Laszlo Balint speră ca echipa arădeană să reușească să se ridice la nivelul celor de la Sepsi, care sunt deja calificați în play-off.

Avem în față o misiune dificilă, împotriva unei echipe care s-a eliberat de presiunea obiectivului imediat, au reușit să se califice în play-off cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Au demonstrat echilibru, stabilitate și forță de-a lungul întregului sezon și la nivel de club. Încercăm să ne ridicăm și noi la nivelul lor, ne dorim să putem face față unor echipe care aspiră la play-off. Pe hârtie, adversarii au prima șansă duminică, dar sper din tot sufletul să compensăm anumite diferențe prin atitudine și determinare”, e prefața făcută de antrenorul principal utist Laszlo Balint.

Alex Albu, este pregătit pentru confruntare și speră să reușească să obțină toate cele trei puncte.

Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care se bazează foarte mult pe forță, dar eu zic că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Așteptăm meciul cu nerăbdare pentru a lua toate cele trei puncte”, a punctat și Alex Albu.

UTA – Sepsi începe mâine, 4 aprilie 2021, de la 17:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Bogdan Gheorghe (București), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.