După antrenamentul de ieri dimineață, „Bătrâna Doamnă” a plecat spre Mioveni, acolo unde, astăzi, de la ora 16,30, trage concluziile sezonului 2018-2019 a Ligii a II-a la fotbal. E și ultimul meci pe banca tehnică a „roș-albilor” a lui Cristi Păcurar, Dan Țapoș și Valerio Zuddas, care nu vor putea conta pe cel mai bun „11” în județul Argeș.
Accidentați, Rus, Kanda și Stahl nu au urcat în autocar, ca și Alex Ciucur, de altfel, motivat pentru a-și rezolva niște probleme personale. Prezenți la un trial al Naționalei Under 18, Gavrilă, Hrezdac și Oroian vor ajunge direct la Mioveni, cu mențiunea că ultimul acuză ceva probleme medicale și ar putea pleca de pe bancă.
În lotul de 18 au mai intrat și portarul de 17 ani, Rafael Zamfir, fundașul dreapta Andrei Haloș (17 ani) și „închizătorul” de 20 de ani Denis Andrei Crăciun. Acesta din urmă a sosit în iarnă la UTA din fotbalul german și
s-a pus pe picioare până acum după câteva luni de absență de pe gazon. Dacă vor intra pe teren contra Mioveniului, cei trei vor debuta în eșalonul doi al fotbalului românesc. „Urmează ultima etapă, meciul de la Mio­veni, în care, după o discuție cu băieții, am stabilit să mergem la obiect, să o tratăm altfel. Doream să vedem mai mulți copii la treabă, dar am schimbat puțin după meciul cu Petrolul, în care, după minutul 40 a fost cum a fost. Este o supărare a mea și am hotărât să mergem cu ce avem mai bun, mai puțin jucătorii accidentați. În acest sens, rămâne de văzut dacă Oroian va fi apt după selecția la națională, am vorbit cu el și mi-a spus că are ceva dureri la gambă. Hrezdac s-a plâns puțin de oboseală, vom vedea până la ora jocului”, spunea ieri Cristi Păcurar.
Așadar, lotul pe care UTA va conta mâine în ultima rundă a stagiunii e format din: Bodea, Zamfir – Haloș, Ivan, Manea, El Hasni, Șeroni, Copaci, Gavrilă, Hrezdac, Neagu, Melinte, Costin, Crăciun, Oroian, Miculescu, Matei și D. Popa.

Recomandările redacției