UTA – fără șase fotbaliști în Valea Jiului, Coulibaly pleacă în Franța!

0
248

Ca și în precedenta deplasare din campionatul ligii secunde, pe terenul celor de la Metaloglobus, UTA are probleme importante de lot și la Petroșani. În Vale, arădenii sunt așteptați de o formație Energeticianul absorbită în lupta pentru supraviețuire, iar Cristian Păcurar nu se va putea baza pe trei dintre titularii partidei cu Chindia Târgoviște.
„Galbenele” încasate cu târgoviștenii îi costă suspendarea pe Cristi Costin, Paul Copaci și Cristian Melinte. Dar, numărul absențelor e dublu dacă punem la socoteală și jucătorii accidentați sau bolnavi și vorbim des­pre Coulibaly, Stahl și Miculescu. În schimb, Alex Manea a intrat în cea de-a doua săptămână în care se antrenează cu colegii săi, dar Radu Prejbeanu, doctorul care l-a operat de ligamente încrucișate, i-a interzis să revină pe gazon mai repede de șase luni. Asta ar însemna la mijlocul lunii iunie, când vom vorbi la trecut de ediția 2018-2019 a ligii secunde.
Un caz special, destul de complicat, e cel al lui Stephan Coulibaly. Medicii pe care i-a consultat la Timișoara și Arad susțin că după terapiile efectuate timp de aproape două luni de zile la ligamentele colaterale ale genunchiului drept ar trebui să fie apt, dar durerile persistă în cazul său. Prin urmare, mijlocașul ivorian așteaptă viza de Franța, unde îl așteaptă un prieten, fotbalist în Ligue 1, care i-a intermediat un control amănunțit la o clinică din Hexagon.
Energeticianul – UTA din cadrul rundei cu numărul 32 a ligii secunde se joacă vineri, de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.