utamamamiaSeria a IV-a, în care au fost repartizați arădenii, are, în sfârșit, o componență stabilă. Încă două echipe din Arad, câte trei din Timiș și Gorj, două din Dolj plus câte una din Mehedinți și Hunedoara sunt adversarele UTA-ei în Liga a III-a, sezonul 2014-2015.
„S-a întins mult stabilirea seriilor, au fost destule echipe cu probleme, unele confruntate cu incertitudini, alte amenințate cu desființarea. Erau două variante pentru noi – spre nord, cu echipele din Bihor, Sălaj sau Maramureș, sau spre sud, cum s-a și ales. Avem parte de echipe serioase la nivel de liga a III-a în serie, e Hunedoara, care a tot timpul a încercat să revină în prim-plan, vor avea un cuvânt de spus și cele din Gorj, Dolj… Campionatul va fi deschis, Sebișul are și ea po­tențial și dorință”, anticipează antrenorul arădean Roland Nagy.
UTA își știe ținta. „Sperăm să începem bine, încercăm maxim din fiecare joc, să menținem un ritm cu victorii și puncte, să fim cât mai sus. UTA ne obligă, trebuie să ne respectăm blazonul câștigat în scurt timp. Dorim să bucurăm suporterii care așteaptă fotbal bun și o echipă ce să revină în prim-plan. Ne dorim să fim echipa care crește”, anunță Roli Nagy.

Recomandările redacției