UTA iese din ecuația dării de mită, însă oficialii clubului rămân sub acuzație

0
105

UTA a fost pusă într-o ipostază extrem de proastă după comunicatul de la Direcția Națională Anticorupție care i-a trimis în judecată pe doi dintre oficialii clubului. Acuzați de infracţiunea de dare de mită, oficialii clubului au tăiat din credibilitatea clubului, mai ales că în acestă perioadă au venit acuzații chiar și din partea suporterilor care au susținut că meciurile din play-out cu Hermannstadt și Poli Iași au fost blat.

Conducerea clubului arădean a reacţionat imediat după ce în mediul online au apărut mai multe știri legate de oficialii echipei. Pe site-ul oficial a fost publicat un comunicat, prin care pune la dispoziție un document din care rezultă că UTA nu este în niciun fel implicată în proces și, deci, nu riscă niciun fel de sancţiune.

Ca urmare a informațiilor apărute astăzi în media, clubul nostru pune la dispoziție comunicarea primită recent din partea Direcției Naționale Anticorupție, din care reiese clasarea AFC UTA Arad în cazul discutat. În cazul în care orice angajat al clubului va fi găsit vinovat, vom lua măsurile care se impun. Din punctul nostru de vedere, angajații noștri se bucură de prezumția de nevinovăție și avem încredere că sentința le va fi favorabilă”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.