UTA II s-a încălzit la Șiria pentru două etape de foc

0
186

hutanLa debutul ca antrenor în Liga a IV-a, Călin Mariș a știut ce viață va avea contra UTA-ei II. Noul tehnician al Șiriei a încercat să-și dispună extrem de tânăra echipă în așa fel încât spațiile vizitatorilor pe atac să fie cât mai restrânse. Dar trupa lui Roland Nagy – suplinit duminică de Sebas­tian Huțan pe bancă – nu le-a lăsat nicio șansă celor din comuna lui Slavici.
Capătă a făcut spectacol la prima sa reprezentație oficială în tricoul UTA-ei II, marcând de cinci ori (11, 30, 35, 37, 65). „Chinta royală” a fost completată de golurile lui Copil (13, penalty), Măgulean (75, 80) și Pavel (85).
Arădenii au mai ratat o lungă suită de ocazii, în vreme ce Șiriana s-a mulțumit să savureze puținele clipe reușite ale unui meci în care diferența de valoare nu trebuie comentată. Succesul le oferă moral bun celor de la UTA II, pe care-i așteaptă două etape puternice, cu Unirea Sîntana și Gloria Arad.
„Asta ne-am și dorit, să începem bine. Ne așteaptă un retur foarte greu, în care nu avem voie să facem niciun pas greșit.  E important că jucătorilor le-au ieșit multe faze de joc și au marcat multe goluri. Urmează două meciuri dificile, cu Sântana, o echipă incomodă, iar de Gloria ce să mai vorbim, e contracandidată. Sperăm să ieșim cu bine din meciurile astea două”, a spus Huțan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.