UTA a intrat de astăzi în cantonament, cu cartierul general la Hotel Coandi. După ce s-a renunţat la irlandezii sosiţi în probe, unul din jucătorii de perspectivă nu mai face parte din lot. Este vorba de Albert Stahl, care s-a întors la Dortmund, pentru a fi văzut iar de oficialii Borussiei. Dacă va confirma, ar putea fi păstrat acolo, dar pentru a evolua, deocamdată, la echipa Under 23.
În schimb, au venit din vacanță El Hasni și Coulibaly, care au întârziat la pregătire, iar la capitolul portari a apărut juniorul Zamfir.
De asemenea, au fost păstrați în pregătire tânărul Pușcașu, dar și Alvarenga, Dombrovoschi ori Deta. Iată lotul actual al echipei arădene: Orlic, Bodea, Zamfir – portari, El Hasni, Copaci, R.Iuga, Costin, Suslak, Coulibaly, Isac, Hrezdac, Pușcașu, Miculescu, C.Rus, D.Popa, Matei, Vulturar, Deta, Dombrovoschi, Alvarenga, Merian – jucători de câmp.
Utiştii vor face câte două antrenamente zilnic, pe „Motorul”, cu excepția zilei de astăzi, când UTA dă piept de la ora 13, tot pe arena din Aradul Nou, cu Elore Bekescsaba.
(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției