Echipa fanion a Aradului intră din nou în arenă, pe puncte, peste doar două zile. „Roș-albii” se deplasează la Târgu Jiu, acolo unde îi așteaptă o formație ce a impresionat extrem de plăcut în acest debut de sezon. Cu 18 puncte, trupa lui Bogoi e pe locul 4 în Liga a II-a și poate ajunge chiar pe loc promovabil, ținând cont de faptul că Petrolul și Clinceniul au jocuri dificile afară, la Pitești și Balotești.
Dar și UTA e obligată să strângă rândurile și să obțină un rezultat po­zitiv după patru negative (trei în campionat și unul în Cupă). Se pare că Ionuț Popa și Cristi Păcurar vor avea și „armele” necesare, atâta timp cât trei dintre titularii absenți cu Baloteștiul au șanse mari să fie pe teren în orașul lui Brâncuși. Copaci
și-a ispășit suspendarea, Coulibaly a revenit în țară și și-a reluat încă de ieri antrenamentele, iar glezna lui Vădrariu arată mai bine și se pregătește și el normal. Ieșit de pe teren la începutul părții secunde cu ilfovenii, Stahl e și el bine, iar Costin, chiar dacă mai resimte ceva dureri la glezna accidentată în Cupă, cu ACS Poli, ar trebui să-și ocupe postul în banda dreaptă a defensivei.
Spunem asta și pentru că Manea ar trebui să joace din nou în centrul apărării, de acolo de unde va lipsi aproape sigur Samba Benga. Senegalezul e singurul utist care a rămas pe margine în acest început de săptămână și e greu de crezut că Popa îl va risca la Târgu Jiu.
Pandurii – UTA se joacă vineri, de la 16 și va fi transmisă în direct de Digi Sport1, TelekomSport și Look TV. Va fi cel de-al treilea meci al rundei cu numărul 10, după FC Argeș – Petrolul (de joi, ora, 17, televizat) și Balotești – Clinceni (vineri, ora 11).

Recomandările redacției