UTA, încă trei puncte cu Bodea între buturi: „Demult așteptam această serie pozitivă”

0
158

bodeaDacă în partea a doua a stagiunii precedente și la barajul de promovare, Alex Mitrea a fost numărul unu utist, roata s-a întors în prima parte a campionatului Ligii a III-a. Roberto Bodea este preferatul staffului tehnic și în special al lui Sebastian Huțan, direct respon­sabil cu pregătirea goalkeerilor.
Și la Ineu portarul crescut în Calea Aurel Vlaicu a fost integralist, spre dezamăgirea coechipierului său care ar fi dorit să fie folosit măcar împotriva foștilor colegi de la Vladimirescu. „Ne înțelegem, ne antrenăm împreună și mai repede sau mai târziu ne vine rândul să jucăm ori unul ori altul. Și au am fost trist în returul campionatului trecut, dar am strâns din dinți și am mers mai departe. Oricum, pariez că atunci când va fi trimis pe teren, Alex își va face trea­ba foarte bine, fiindcă e un portar de valoare”, a spus Bodea despre concurența Mitrea, neascundându-și satisfacția față de momentul bun prin care trece. „Mă bucur că joc constant, de mult timp așteptam așa o serie pozi­tivă pentru mine și pentru echipă. Dumnezeu, antrenorii și în special Seba Huțan m-au ajutat să prind această formă și să fiu util UTA-ei”, a adăugat „textilistul”.
Despre confruntarea din Țara Zărandului, în care a cam șomat, Bodea a spus următoarele: „Am știut că o să avem un meci mai ușor la Ineu, iar eu nu prea o să am de lucru, dar important este să rămâi concentrat din primul până în ultimul minut. Era clar că echipa gazdă nu va ieși prea mult la joc, nu va insista pe atac, fiindcă risca să piardă și mai rău această partidă. A fost și meritul colegilor din atac, plus al lui Botiș care a marcat un gol frumos, că am mai adăugat trei puncte importante în clasament și privim cu încredere spre meciul cu liderul. Dacă batem sâmbăta viitoare, totul e în mâna noastră până la finalul campionatului. Până la urmă, cel mai important este să ajungem acolo unde ne este locul și unde ne doresc minunații noștri suporteri. Cu ei alături, parcă jucăm mereu acasă”.
***
În altă ordine de idei, în această după-amiază, Roland Nagy a programat un nou meci amical pentru elevii săi. De la ora 15,00, pe arena din Sânicolau Mic, UTA e față în față cu divizionara D Victoria Lunca Teuz (Cermei). La vizitatori președinte e Petre Bulza, tatăl atacantului utist Dani Bulza, iar în linia de atac a lui Mircea Aslău evoluează Alin Drăgan, fost atacant al UTA-ei la sfârșitul anilor 90, fratele lui Claudiu, actualul ofițer de presă al arădenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.