UTA, învinsă la limită de FCSB

0
294

Echipa arădeană UTA s-a întâlnit sâmbătă seara de la ora 20 cu FCSB, formația lui Toni Petrea, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 27 din Liga 1.

Înaintea începerii meciului UTA se situa pe locul 9, cu 33 de puncte, fiind a doua cea mai slabă echipă din Liga 1 în ceea ce privește meciurile disputate pe teren propriu. Formația lui Laszlo Balint a obținut doar o victorie în cele 14 meciuri disputate la Arad în acest sezon. Runda trecută, pe Stadionul Francisc Neuman, CFR Cluj s-a impus cu 1-0.

Prima repriză de pe arena „Francisc Neuamn“ părea să fie una grea pentru formația bucureșteană, deoarece elevii lui Balint au fost foarte compacți până aproape de terminarea primei reprize. Însă, pe finalul primei reprize perdeaua groasă ce părea a fi instalată de UTA a fost trasă la o parte după ce Olimpiu Moruțan a marcat un gol perfect cu capul în minutul 40. Din nefericire echipa arădeană a fost pusă la scurt timp în dificultate după ce tânărul Isac a comis o greșeală și a luat al doilea cartonaș galben, iar repriza s-a încheiat în favoarea bucureștenilor cu scorul de 1-0.

În repriza secundă UTA a arătat că își merită locul în prima Ligă, deși jucătorii formației lui Gigi Becali au atacat din plin arădenii au respins puternic fără a lăsa loc de gol. Atacul celor de la FCSB a fost dur de fiecare dată, însă Balauru a reușit să scoată șuturi extrem de puternice pe poarta arădenilor. În prelungirile reprizei secunde arădenii aflați în inferioritate numerică au devenit extrem de periculoși pentru elevii lui Toni Petrea, însă aceștia nu au reușit să obțină golul egalizator.

Partida de la Arad s-a terminat în detrimentul UTA-ei însă arădenii au arătat că au spirit de luptători și aproape au egalat echipa cu cel mai bun atac din Liga 1. UTA a rămas cu cele 33 trei de puncte, în timp ce FCSB a plecat acasă cu aproape dublu din punctajul UTA-ei după ce a aceasta a obținut toate cele trei puncte pe arena din Calea Aurel Vlaicu.

Formații oficiale:

UTA: Balauru – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Isac, Vorobjovas – Antal, Roger, D. Rusu – Hora. Pe bancă: Iacob – Benga, Tomozei, A. Petre, Roșu, C. Rus, Albu, Miculescu, Voinea. Antrenor: Laszlo Balint

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovici – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Fl. Coman. Pe bancă: Straton – Panțâru, Haruț, Perianu, Musi, Ciuculete, Istrate. Antrenor: Toni Petrea

Arbitri: Horațiu Feșnic – Alexandru Cerei (ambii din Cluj) – Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei).

Observator FRF: Ioan Onicaș (Zalău). Observator de joc: Marian Ivan (Brașov)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.