UTA își vrea revanșa la Mediaș

0
305

Revenit pe banca tehnică a echipei arădene UTA, după ce a stat două săptămâni în izolare din cauza infectării cu COVID-19, Laszlo Balint a declarat joi într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult o victorie, sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş.

Mă bucur că sunt din nou alături de băieţi şi că am revenit la o normalitate. Medical am fost bine, am făcut o formă foarte uşoară, cu excepţia primei zile şi a primei nopţi când am avut simptome ale unei răceli. Dar efectiv 13 zile nu am simţit această infectare, m-am simţit chiar foarte bine din punct de vedere medical. Emoţional însă a fost foarte, foarte greu. Atât pentru mine, cât şi pentru băieţi. Acum e clar că suntem în faţa unui meci dificil şi echilibrat. Şi clasamentul spune asta, că suntem două echipe echilibrate. Importanţa punctelor este foarte mare, atât pentru noi, cât şi pentru Gaz Metan Mediaş. Pentru că o victorie ar aduce o desprindere de zona locurilor retrogradabile aducătoare de linişte. E adevărat că ne-a durut foarte tare înfrângerea din tur cu Gaz Metan Mediaş pentru că am pierdut atunci pe nişte naivităţi şi greşeli individuale în condiţiile în care am controlat jocul. Gaz Metan este o echipă foarte bine echilibrată, care primeşte greu gol, s-a văzut şi cu CFR Cluj în ciuda numeroaselor ocazii. Deci asta înseamnă că au valoare. Va trebui să ne ridicăm nivelul jocului pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat antrenorul echipei UTA.

UTA se va duela sâmbătă, de la ora 12:30, în deplasare,  cu formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.