UTA joacă ultimul meci pe arena „Francisc Neuman“ din acest sezon contra Gaz Metan Mediaș

0
345

Ultima reprezentație din sezonul 2020-2021 pe Arena Francisc Neuman a UTA-ei aduce echipa noastră față în față cu Gaz Metan Mediaș.

Un meci cu o importanță deosebită pentru noi, nu ne-am fi dorit-o în acest punct al sezonului. Ne-am fi dorit mai multă liniște, dar suntem în situația în care punctele puse în joc în compania unui adversar extrem de dificil contează enorm pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Toată încrederea mea merge către băieți, le cunosc potențialul, știu că am reușit să trecem de multe ori peste momente dificile, am mare încredere că la finalul meciului ne vom îndeplini obiectivul atât pentru meci cât și pentru parcursul nostru”, a specificat antrenorul Laszlo Balint.

Ne așteaptă un meci extrem de greu, cu încărcătură foarte mare, dar cred că suntem pregătiți să luăm cele trei puncte. Sunt vitale pentru salvarea noastră”, a subliniat golgeterul Ioan Hora.

Conferința de presă completă a celor doi o puteți viziona în video-ul din deschidere.

UTA – Gaz Metan Mediaș se dispută mâine, 16 mai 2021, de la ora 14:00, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.