Bătrâna Doamnă va juca mâine o nouă partidă de pregătire, în care Laszlo Balint speră să testeze principiile tactice exersate în această săptămână. Adversar va fi tot o echipă din Serbia, de data aceasta una din liga secundă, anume OFK Vrsac. Adversara UTA-ei se află pe locul 8 din campionat (din 16 echipe), cu 25 de puncte acumulate după 19 etape, în urma a 7 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. Din păcate antrenorul UTA-ei nu are foarte multe variante de testat, având încă destui jucători accidentați, pe care nu se poate baza (Chindriș, Erico, Isac, Cascini, Ademi). Din fericire mâine s-ar putea să îl revedem la lucru pe muntenegreanul Vukcevic (foto), revenit în această săptămână la antrenamentele cu echipa.

Meciul de mâine va începe la ora 12:00 și se va desfășura pe terenul CPL din Grădiște. Este soluția găsită de responsabilii din interiorul clubului în condițiile în care gazonul de pe Arena „Francisc Neuman“ trebuie menajat, cel din Sânicolau Mic este și el impracticabil din cauza ploilor, varianta „Motorul“ a fost respinsă de Laszlo Balint din cauza accidentărilor dar în același timp s-a dorit și evitarea unei noi deplasări în afara Aradului.

Pe arena CPL s-au desfășurat în ultimii ani mai mult turnee pentru copii. Dacă datele noastre sunt corecte, ultima dată când UTA a jucat un amical la nivel de seniori, pe acel stadion, a fost pe 16 februarie 2008. Atunci, echipa antrenată de Marin Barbu, care avea se retrogradeze din prima ligă la finalul acelui sezon, remiza (0-0) cu CFR Timișoara. A fost și singura dată când suporterii Bătrânei Doamne l-au văzut în tricoul echipei pe atacantul Mihai Guriță, adus cu surle și trâmbițe în acea iarnă la club, doar pentru a se constata după 3 săptămâni că acesta nu putea fi legitimat din cauză că jucase la alte două echipe în acel sezon.

Componența echipei din acel meci a fost următoarea: D. Tudor – Bălan, Chița, Amoreirinha, Vasiljevic – Oliveira, Mărginean, Todea, Fl. Dan – M. Ilie, Bălțoi. Au intrat pe parcurs: Mârne, Bumbac, Mihuț, Guriță și Pahima.  

(foto: uta-arad.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției