Laszlo Balint va trebui să se descurce în meciul de luni fără croatul Filip Dangubic. Atacantul adus de UTA în această vară s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei, sâmbătă dimineața. Și mai trist este faptul că accidentarea jucătorului a fost provocată de factori care la alte echipe reprezintă un sprijin și nu o vulnerabilitate. „Filip a călcat greșit și are o entorsă destul de urâtă. Știu că se fac eforturi dar n-am cum să mă ascund, nu pot spune că ne antrenăm pe un teren foarte bun, dar asta este situația. Nu ne plângem, nu căutăm scuze dar uite că pierdem jucători din cauza asta.“ a explicat Balint.

Ținând cont de accidentare, prinele variante de înlocuire ar fi concurenții direcți pe post ai croatului, Hora și Mercioiu. De asemenea și Miculescu poate reprezenta o variantă surpriză pentru acel post. În ceea ce-l privește pe cehul Tomas Wagner, transferat săptămâna trecută, acesta poate fi o soluție pe parcursul meciului însă Balint exclude o apariție a sa în primul 11: „Este posibil ca Wagner să fie în lot dar nu va putea evolua foarte multe minute. Dar avem soluții din punct de vedere al atacului. Indiferent de cine va juca, trebuie să avem o exprimare colectivă foarte bună.“

În afara lui Dangubic, UTA va mai fi lipsită în acest meci și de serviciile lui Idriz Batha, care este suspendat după eliminarea din meciul cu Dinamo.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției