La 1-4 cu Sportul Snagov jucătorii UTA-ei nu i-au făcut nicio bucurie antrenorului lor de ziua sa. Oricum, la împlinirea a 65 de ani, dorința lui Ionuț Popa depășește granițele unui rezultat ce l-a întristat și îngrijorat, dar nimic mai mult. „Sunt supărat că jucătorii nu progresează așa cum mi-aș dori eu. Antrenamentele sunt tari și mi-aș dori ca echipa să arate tot mai bine de la meci la meci, însă duminică a fost invers. Trebuie să ne revenim rapid, ne gândim doar la meciul de la Motru, cu Pandurii. De Poli încă nu discutăm deloc în vestiar, o vom face de abia după meciul de sâmbătă”, spune directorul tehnic al „roș-albilor”
„Mister” a primit urări din toate orașele unde a activat ca antrenor și nu numai, iar dorința sa legată de fotbal a sintetizat-o într-o propoziție: „Vreau ca UTA să joace cât mai rapid în Liga 1, pe un stadion din Arad, cu zeci de mii suporteri în tribune”.
Altfel, ca o coincidență ciudată, trebuie spus că ACS Poli s-a despărțit oficial de Leo Grozavu chiar marți, de ziua celui pe care acesta din urmă l-a înlocuit în urmă cu două luni și jumătate.
(C.M.)

Recomandările redacției