UTA lansează un concurs pentru tinerii suporteri

0
307

UTA propune un concurs inedit pentru tinerii suporteri ai clubului arădean. Competiția se adresează în mod special tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4-18 ani. Toți cei care doresc să participe în competiție trebuie să realizeze 1-2 fotografii în care trebuie să apară alături de minim trei prieteni echipați în culorile clubului UTA sau să poarte asupra lor tricouri, fulare, șepcuțe cu sigla, culorile clubului în timp ce susțin echipa. Pozele trebuie să reproducă bucuria de a fi susținător al Bătrânei Doamne.

Pozele vor fi trimise pe adresa [email protected] . În e-mail trebuie specificat numele și prenumele autorului, să precizeze că este de acord, că imaginile surprinse pot fi publicate pe site-ul clubului, data nașterii și modul în care poate fi contactat (număr telefon). Cele mai reușite poze vor fi jurizate după care autorul fotografiei câștigătoare va fi invitat ca și premiant să înmâneze fanionul căpitanului de echipă al UTA-ei în momentul intrării pe gazon, înaintea startului de partidă pe care UTA o va susține pe terenul propriu. Toți câștigătorii vor intra apoi, la finalul campionatului într-o extragere specială pentru un premiu oferit de către unul din partenerii clubului. Concursul se desfășoară mereu în săptămâna/săptămânile (după caz) antemergătoare partidelor susținute de UTA pe teren propriu. Campania a început pe 21 august 2021 și va lua sfârșit la ultima etapă pe care UTA o desfășoară pe teren propriu.

Primul câștigător a fost un susținător al UTA-ei de numai cinci ani care a înmânat fanionul căpitanului echipei Voluntari în partida de duminică.

Iată regulile concursului conform site-ului oficial al UTA-ei:

1. La concurs pot participa susținători ai echipei fanion a Aradului cu vârsta cuprinsă între 4–18 ani.

2. Participanții vor trimite 1, maxim 2 fotografii pe adresa de mail dată.

3. Participanții trebuie să își dea acordul asupra publicării fotografiilor, altfel nu vor intra în competiție.

4. Fotografiile trebuie să inspire bucuria de a fi susținător a clubului fanion, fără lucruri indecente.

5. La finalul competiției, clubul UTA Arad oferă 3 premii, celor mai reușite fotografii, câștigătorii fiind desemnați de către suporterii arădeni care vor putea vota înainte de ultima partidă pe care UTA o va susține pe teren propriu în cadrul ediției de campionat 2021 – 2022, pe pagina de Facebook a clubului UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.