UTA merge să aducă trei puncte de la Dinamo

0
107

Ritmul ultra-rapid al play-out-ul Ligii I a dus în această zi echipa arădeană UTA pe terenul celor de la Dinamo București. Antrenorul Laszlo Balint speră ca elvii săi să aplice strategia gândită în perioada scurtă de antrenament și să se întoarcă acasă cu trei puncte.

Întâlnim o echipă în suferință, măcinată de destul de multe probleme, dar care are în componență jucători de calitate. Cu siguranță vor dori să câștige cele 3 puncte puse în joc deoarece situația lor din clasament nu este deloc bună, dar e foarte important ce vom face noi. Va trebui să știm să abordăm foarte inteligent partida, în condițiile în care vine foarte repede după o victorie foarte importantă pentru noi. Încercăm să ne facem jocul, să aplicăm strategia pregătită pentru acest meci și să ne întoarcem cu toate punctele. Știm că nu va fi ușor, știm că ne așteaptă un meci încrâncenat, dar am încredere că băieții sunt pregătiți din toate punctele de vedere”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

Dragoș Balauru este pregătit să apere poarta arădenilor și să folosească orice sălbiciune a „câinilor roșii“ în avantajul UTA-ei.

E clar că vom întâlni o echipă foarte motivată, care va pune presiune. Dar acest lucru trebuie să ne înrăiască și pe noi, să le răspundem cu aceeași monedă. Lupta este pe puncte foarte importante. Ei sunt într-o situație mult mai grea, dar și această răutate a lor ar putea să ne creeze un avantaj”, a completat goalkeeperul Dragoș Balauru.

Dinamo – UTA se dispută în această seară de la 21:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), Valentin Dumitru (Gherghița). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica). Observator arbitri: Andrei Ioniță (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.