sebuta

Sebișenii și utiștii se întâlnesc în turul doi al Cupei României

Echipele lui Roland Nagy și Adrian Abrudean și-au luat pulsul sâmbăta trecută, iar miercurea viitoare sunt iar față în față. De această dată în calitate oficială, în meciul ce contează pentru turul II din Cupa României. Federația Română de Fotbal a publicat programul complet al fazei, care anunță că meciul se joacă pe arena din cartierul Sînicolau Mic. „Probabil, ne vom calcula bine pașii, în așa fel încât jucătorii noștri să nu ajungă prea obosiți la ora meciului. Conducerea noastră și implicit și noi ținem mult la această competiție și asta indiferent de advesar. Sorții au vrut să jucăm din nou cu UTA, doar că datele problemei vor fi altele față de amicalul de sâmbăta trecută. Va fi un altfel de meci, cu miză și jucat de alte formații. Cu siguranță, și noi, dar și UTA, vom avea destule noutăți la ora meciului”, consideră Adrian Abrudean.

În amicalul de sâmbătă a fost egalitate, 3-3, cu goluri alb-roșii semnate de Nădăban, Rus și Leucuța, în vreme ce pentru trupa de pe malul Crișului Alb au punctat I. Radu și Bozian (2).

Sursa citată prezintă și meciul CS Ineu – FC UTA SA, cu mențiunea „Nu se dispută”, semn că ce a mai rămas din vechea construcție e pe cale să se prăbușească definitiv.

Recomandările redacției