Fiindcă prima echipă „roș-albă” și-a îndeplinit obiectivul, după succesul cu Foresta și sosirea punctelor cu ASU Poli, galeria „Bătrânei Doamne” a decis să-și dedice dimineața zilei de sâmbătă partidei dintre UTA și Viitorul Constanța, din prima manșă a semifinalei Ligii Elitelor. „Ultrașii” arădeni au făcut o atmosferă incendiară pe marginea terenului din Sânnicolau Mic, însă favoriții lor nu au reușit obțină un rezultat pozitiv.
La aceeași oră, în tribuna de la Sânmartin, aproximativ 20 de susținători ai Campioanei Provinciei din Oradea au strâns rândurile pentru a-i încuraja pe Hlistei și colegii săi. „Le mulțumim celor care au format galeria UTA-ei astăzi, au fost exemplari. Ne-au încurajat, au cântat tot meciul și nu au înjurat pe nimeni. S-au comportat ca o galerie adevărată. La final, susținătorii noștri au venit la autocarul nostru, am vorbit, am făcut poze, totul într-o atmosferă foarte civilizată”, a punctat Ionuț Popa, la finalul disputei pierdute cu 3-2 de arădeni contra celor de la Luceafărul Oradea.
După cum se știe, directorul tehnic al UTA-ei, numit între timp și antrenor interimar, este contestat și acum de galerie, care-i cere să plece de la echipă.

Recomandările redacției