UTA obţine prima victorie în amicale, 3-1 cu Cermeiul

0
285

UTA a câştigat, ieri, cu 3-1 în faţa echipei de Liga a III-a Gloria Lunca Teuz Cermei, amical disputat pe stadionul Motorul. Fără Ionuţ Popa, plecat cu pro­bleme personale la Iaşi, UTA a început în formula: Orlic – Ivan, El Hasni, Şeroni,
Copaci – Melinte, Matei – Costin, Isac, Kanda – Rus. La Cermei, Radu Anca a aliniat următorul 11: Gîrlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău, Mager, Mihuţa, Vezan, Vlad, Prună, Capătă.
UTA a deschis scorul după o acţiune închegată: Costin l-a găsit pe Isac în faţa suprafeţei de poartă, iar tânărul mijlocaş a finalizat cu sânge rece 1-0 (min.5). Rus, în două rânduri şi Kanda, au mai ratat alte ocazii mari pentru trupa condusă de pe bancă de Cristi Păcurar. Dominarea utistă s-a concretizat şi mai mult în partea a doua, când Matei, cu un şut plasat din 8 metri, în minutul 63 şi Kanda, cu un gol frumos, din lovitură liberă de la 17 metri, în minutul 73, au dus scorul la 3-0.
În ultimul minut, Mihuţa avea să marcheze golul de onoare al Cermeiului, cu un şut înşelător, la colţul scurt, din lovitură liberă de la marginea careului. În partea a doua, la UTA au mai intrat Bodea, Hrezdac, Stahl, Vadim (Rep. Moldova, probe), Moisin, Iuga, Merian și David Popa.
Pentru UTA e abia prima victorie din amicale, după înfrângerea cu Bekescsaba şi cele două remize cu Szegedul. Următorul test e joi, de la ora 11, tot pe Motorul, cu Crişul Chişineu-Criş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.