UTA, pe urmele juniorului „unirist” Ivan?

0
619

După numai șase luni petrecute la Unirea Alba Iulia, juniorul Răzvan Ivan ar putea aduce bani frumoși în contul grupării „alb-negre”. Ziarulunirea.ro susține că pentru fotbalistul de 18 ani Concordia Chiajna ar fi oferit 50 de mii de euro, însă în cursă pentru semnătura fundașului crescut de Viitorul Argeș „Alexandru Duminică” s-ar afla și patru divizionare secunde.
Același ziar alba-iulian o include și pe UTA pe lista cluburilor interesate de Ivan, alături de U. Cluj, Energeticianul și Petrolul. Lucrurile se și leagă, ținând cont de faptul că Ionuț Popa a spus că este pe urmele unor juniori de 2000, ținându-se cont că de la vară echipele de Liga a II-a vor fi nevoite să alinieze cel puțin doi fotbaliști născuți în acel an sau mai mici. Ivan e de bază fundaș dreapta, dar ar putea evolua de nevoie și în centru. Din această postură, tânărul jucător al „alb-negrilor” e și golgheterul trupei lui Adrian Bicheși, cu patru reușite.
Răzvan Ivan a strâns și 30 de jocuri internaționale la diverse selecționate ale României, avându-i coechipieri printre alții pe R. Baicu (U Craiova), Screciu (Genk), Manolache și Safer (FC Groningen-Olanda). De serviciile sale s-au mai interesat în ultima perioadă Poli Iași și FCSB.
Ivan a început fotbalul la LPS Pitești, în 2012 a trecut la Viitorul Argeș, petrecând doi ani la Centrul de Excelență „Tricolorul 11” de la Tg. Mureș. A fost aproape să ajungă la FC Argeș, însă „vulturii” nu au vrut să achite indemnizația de formare (n.a. 7 mii de lei), dar și în vară la CFR Cluj, la echipa secundă, dar echipa din „Gruia” nu a fost fermă, lucru de care a profitat Unirea Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.