UTA – pe urmele lui Vasile Miriuță, este și Adrian Falub în cărți?

0
275

După ratarea promovării în Liga 1 pentru al doilea an consecutiv, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc nu-și mai permite pași greșiți în noua stagiune. La un moment dat, impresia era că obiectivul va fi schimbat și va merge în special pe „linia verde” de la club, însă ultima mutare a șefilor arădeni ne dă de înțeles că Liga 1 atrage ca un magnet.
Din informațiile noastre, duminică, în ziua în care Laurențiu Roșu zbura acasă, în Spania, Alexandru Meszar a dat o fugă până la Budapesta. Aici, domiciliază Vasile Miriuță, unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Tehnicianul de 48 de ani a ascultat propunerea utiștilor, una – de altfel – foarte bună pentru eșalonul secund, nu a dat un răspuns pe loc, însă e greu de crezut că acesta va fi unul pozitiv. Antrenorul, care a terminat cu „feroviarii” pe locul 4 precedenta sta­giune a Ligii 1, are destule oferte din primul eșalon și i-ar fi greu să coboare la „matineu”. Chiar și pentru o formație cu tradiția UTA-ei, care îi oferă condiții bune salariale și la nivel de lot de jucători.
Așa stând lucrurile, este clar că „oficialii” Campioanei Provinciei trebuie să se orienteze spre alte nume. Unul destul de cald ar fi cel al altui tehnician care are legătură cu orașul Cluj, este vorba despre fostul „principal” al Universității, Adrian Falub. Acesta a mai antrenat-o pe UTA în urmă cu trei sezoane, cunoaște condițiile și mediul de la Arad și expert în promovări, atâta timp cât are trei la activ, cu U. Cluj, Unirea Alba Iulia și ASA Târgu Mureș.
Cert este că la acest moment, jucătorii aflați încă sub contract cu „Bătrâna Doamnă” nu știu când se vor întoarce la treabă și sub comanda cui. De asemenea, există și o lună întârziere la salarii, iar pe 25 iunie s-ar face două.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.