Nu mai puțin de zece echipe de copii de 10 ani și mai tineri, de la cluburi din municipiu și județ, s-au „duelat” în cadrul ediției a V-a a Memorialului Ionuț Leac la mini-fotbal. Și de această dată, înițiatorul competiției organizate în amintirea „părintelui” fotbalului juvenil ară­dean a fost pusă în scenă de Gabriel Hărduț, sprijinit fiind de familia lui nea’ Ionuț și câțiva parteneri de suflet: Direcția Județeană de Tineret și Sport Arad, Angelia SRL, Smart House srl, Helvetica Milk, Pizza 5 Colțuri, Tassotti Pro Construct SRL, AFC UTA și Viitorul Arad.
În ultimul act al competiției au ajuns eternele rivale la nivel de fotbal juvenil arădean, UTA și Atletico, dar până acolo vă prezentăm tabloul jocurilor din grupă și ierarhiile ce au rezultat în urma acestora. Arbitri: Gabi Hărduț, Cristi Coroban, Flavius Dreghici și Adrian Dista.

111

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Clasamente

222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jocuri de clasament

333
„Roș-albii”, peste „galben-negrii” în ultimul act
Dacă Academia Brosovzky (antre­nori Vasilică Georgiu și Marius Cuibăncan) a trebuit să se mulțumească cu locul 3, după ce Atletico i-a refuzat, la loteria penalty-urilor, bucuria de a ajunge în finală, cu trofeul pe masă au jucat echipele lui Herman – Țigan, respectiv Abdoulaye Diarra. Golurile lui Șușcă și Corchiș au făcut diferența în favoarea UTA-ei, care a întins hora bucuriei la finalul disputei. „Ne bucurăm că am câștigat prima competiție a anului, sperăm să o ținem tot așa. Pentru mine, dar și pentru profesorul Herman,  fost o onoare să-l cunoaștem și să lucrăm împreună cu nea’ Ionuț Leac, o persoană ce și-a dedicat aproape toată viața copiilor și juniorilor arădeni. A fost implicat cu sufletul în tot ceea ce însemna competiție juvenilă în orașul nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Cristi Țigan, care alături de Ioan Herman, i-a aliniat la această competiție pe: Patrick Faur, Lucas Zachar, Lucas Glevan, Andrey Șuscă, David Cismaș, Luca Moisă, Ianis Țole, Eric Corchiș, Tudor Dronca, Răzvan Murgu și Eric Ronai.
Premii în mingi, diplome, medalii, dar și… dulciuri
La finalul competiții, Comisia Județeană de Copii și Juniori din cadrul AJF Arad și partenerii săi menționați mai sus au acordat premii constând în mingi, diplome, medalii, precum și două distincții speciale. Szilveszter Nyari (Academia Brosovskzy) a fost desemnat cel mai bun goalkeeper, iar Andrey Șuscă (UTA) – fotbalistul turneului. În fine,  fata și ginerele lui Ionuț Leac au oferit fiecărui participant un pachet de dulciuri.

Recomandările redacției