UTA – Petrolul 1-1, egalul nimănui

0
562

UTA a remizat pe teren propriu împotriva Petrolului în cea de-a doua etapă a play-off-ului, scor 1-1. Un singur punct pentru Bătrâna Doamnă din șase posibile, iar lupta la vârf se complică.Partida a început cu arădenii motivați, dar fără idei la finalizare. După cele patru goluri încasate de la Turris jucătorii UTA-ei au jucat de multe ori cu frică, în special Florin Ilie, care a fost de multe ori nesigur și în acest meci. Pasele repetate cu portarul au demonstrat lipsa de încredere a roș-albilor, iar ploieștenii au prins curaj.Vitezistul Deac, gol cu capulLupii galbeni” au deschis scorul în minutul 23 prin Gabriel Deac. O centrare din partea stângă i-a pus mingea direct pe cap jucătorului de bandă ploieștean, iar acesta a marcat fără probleme din marginea careului de șase metri.

Prima repriză a fost controlată până la final de oaspeți, care au reușit să îi țină departe de propria poartă pe arădeni.

Utiștii, mai inspirați după pauzăImediat după reluarea jocului gazdele au primit un penalty, la faultul pe care l-a făcut portarul oaspeților, Raul Avram, asupra lui Vali Buhăcianu. Romario Moise își asumă responsabilitatea și trage puternic pe mijlocul porții, aducând egalarea.Schimbările efectuate de Balint nu au adus nimic pozitiv în jocul echipei, singura contribuție notabilă având-o Alex Ioniță care a pasat la faza din care UTA a obținut lovitura de pedeapsă.Bilanț subțire după două meciuri pe teren propriuUTA a strâns doar un punct după primele două partide de pe teren propriu, ceea ce îi face pe arădeni să nu mai fie atât de favoriți la promovare. Clasamentul se poate strânge și mai mult în cazul în care Campionii FC Argeș sau Mioveni vor obține trei puncte din meciul lor direct care a fost amânat.

Jocul UTA-ei a suferit din nou, iar pentru ultimele trei etape, dintre care două vor fi în deplasare, îmbunătățirea jocului va trebui să fie considerabilă pentru a o aduce pe UTA în Liga 1.

Călin Matiuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.