UTA pierde din nou în fața codașei clasamentului. UTA – Poli Iași 1-2

0
372

Aflată pe o poziție relativ bună în play-out UTA s-a întâlnit în acestă duminică de la ora 14 cu codașa clasamentului, Poli Iași. Meciul din cea de a șaptea etapă a play-out-ului s-a desfășurat pe stadionul „Francisc Neuman“ din Arad.

Disperați să scape de retrogradare moldovenii și-au adus la Arad toate armele pentru meciul cu UTA. Totuși arădenii s-au pregătit și ei pentru această confruntare, conștienți fiind de disperarea celor de la Poli Iași.

Prima repriză nu a început tocmai bine pentru băieții lui Laszlo Blaint care au avut mari emoții în fața moldovenilor. Defensiva arădeană a tremurat serios în fața celor de la Poli care au făcut tot ce era posibil să îți salveze pielea. Drept dovadă arădenii au încasat două goluri în prima repriză la numai patru minute distanță, ambele din faze fixe în colțul din stânga jos. Primul gol a fost marcat de către Juan Passaglia, iar cel de al doilea de către Doru Popadiuc din penalty. Zadarnic au încercat utiștii să marcheze măcar un gol căci defensiva celor de la Poli Iași părea că nu poate fi pătrunsă. Scorul final al primei reprize s-a terminat în favoarea celor de la Poli Iași cu un categoric 2-0.

În repriza secundă utiștii au bâjbâit mai ceva decât în prima repriză și au ratat ocazii foarte importante pentru restabilirea scorului. Arădenii au reușit să marcheze totuși golul de onoare în minutul 65 prin Ioan Hora care a înscris cu capul. Cu toate acestea arădenii nu au reușit să se redreseze cu toate că Adi Petre a scăpat liber cu portarul, însă a pierdut mingea. La final în minutele de prelungiri elevii lui Balint au avut o șansă uriașă print-o lovitură liberă indirectă executată de Adi Petre. Din nou acesta și-a arătat talentul de a rata și a nimerit bara transversală, iar scorul s-a terminat 2-1 în favoarea moldovenilor.

Formații:

UTA: Fl. Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Miculescu, Roger, Vorobjovas, D. Rusu – Hora – Buhăcianu. Pe bancă: Balauru – Melinte, Albu, Roumpoulakou, Bustea, C. Rus, N. Roșu, Antal, Ad. Petre. Antrenor: Laszlo Balint

Iași: Brânză – Cană, De Iriondo, Baxevanos, Onea – Gaitan, Passaglia – Vanzo, Soares, Popadiuc – Zajmovic. Pe bancă: Bârlădeanu – M. Stan, D. Flores, Fr. Cristea, Al. Zaharia. Antrenor: Nicolo Napoli

Arbitri: Marcel Bîrsan (București)- Octavian Șovre (Oradea) și Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare).

Observator FRF: Marian Salomir (Cluj)

Observator LPF: Ioan Bogdan (Arad).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.