UTA pleacă la Giurgiu cu gânduri mari

0
209

UTA uremază să facă deplasarea la Giurgiu pentru a disputa ultimul meci din retur. Arădenii au o miză foarte mare în meciul cu Astra. Dacă arădenii obțin trei puncte contra Astrei Giurgiu, ar termina pe locul 8 sezonul regular, iar asta ar însemna un plus de 550 de mii de euro la buget, plus TVA, din drepturi TV. Dacă rămâne pe locul 10, iar asta se poate întâmpla în cazul unei remize cu trupa lui Neagoe sau dacă Viitorul nu ia 6 puncte din 6 posibile joi și luni, „Bătrâna Doamnă” are asigurați 330 de mii de euro + TVA, iar dacă, totuși, va cădea pe 11, doar 220 de mii de euro +TVA.

Antrenorul Laszlo Balint este pregătit pentru înfruntarea de la Girugiu, acesta este convins de faptul că elevii săi vor reuși să își atingă obiectivul.

Am spus-o de multe ori, absența spectatorilor anulează avantajul terenului propriu. Din păcate, cu siguranță acest sezon se va încheia la fel, adică fără spectatori în tribune. Pe de altă parte, eu cred că am demonstrat acum, cu Sepsi, că nu e vorba de nici un blestem faptul că am avut acest parcurs sub așteptări pe propriul stadion. Și oricum, sunt convins că băieții vor avea aceeași abordare indiferent că vom juca pe Francisc Neuman sau că vom evolua în deplasare. Important este să rămânem focusați pe rezultate, pe obținerea de puncte și la sfârșit să fim mulțumiți cu rezultatele muncii noastre. Bineînțeles, cu obiectivul atins, pentru că asta este esențial”, consideră Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.