UTA pregătește primul meci pentru menținerea în prima ligă

0
258

Pentru UTA urmează duelul din această vineri cu Fc Viitorul pe teren propriu. Meciul începe de la ora 17:30 și este prima partidă din acest play-out pentru echipa arădeană. Antrenorul Laszlo Balint este conștient de nivelul la care a ajuns împreună cu elevii săi, însă pentru aceștia lupta pentru menținerea în Liga 1 abia acum începe.

FC Viitorul este una dintre cele mai bune echipe din acest play-out. Este adevărat că suferă la jocul colectiv poate și din această cauză rezultatele mai puțin bune și ratarea obiectivului de a accede în play-off. Suntem conștienți de potențialul nostru, este un meci foarte important, valoarea punctelor puse în joc în această primă etapă de play-out este foarte mare pentru fiecare echipă care participă la acest turneu. Prin înjumătățirea punctelor s-a creeat acest echilibru, iar între primul loc și ultimul din play-out este o distanță mică. Cred eu că o primă consecință va fi o presiune suplimentară care va apăsa asupra fiecărei echipe“, a declarat antrenorul Laszlo Balint.

Portarul Florin Iacob, venit recent de la prima reprezentativă este pregătit pentru începerea play-out-ului. Acesta consideră că UTA a ajuns destul de departe pentru o echipă nou promovată.

Ne așteaptă un play-out dificil cu echipe bune. Noi seprăm începem un nou campioant dacă pot zice așa și sperăm să avem un parcurs bun. Eu zic că cele 37 de puncte strânse până în prezent arată un rezultat pozitiv pentru o echipă nou promovată. Ne aștaptă un meci dificil cu Viitorul, o echipă de posesie cu calități individuale bune. Noi ne dorim ca ceea ce facem la antrenament să punem și în apilcare la meciul care urmează. Avem o echipă bună care a demnstrat pe parcurs că îți merită locul în Liga 1“, a afirmat portarul Florin Iacob.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.