Mai sunt trei zile până la primul meci oficial al „Bătrânei Doamne” în noul sezon competițional și lucrurile sunt clare din punct de vedere al lotului de jucători. Ciprian Rus e ultimul fotbalist venit pentru un loc în atacul „roș-alb”, iar portarul Orlic îi face și el concurență serioasă lui Bodea între buturi. Deocamdată, Ionuț Popa nu și-a primit fundașul central cu experiență care încă îi lipsește lângă Manea și Benga, dar timp mai este până la finalul perioadei de transferuri și chiar și după dacă vorbim despre fotbaliști liberi de contract.
Cert este că „Mister” a fost convins să-și lege destinele de UTA și în noul sezon competițional, contractul său și al „secunzilor” săi, Cristi Păcurar și Dan Țapoș, urmând să fie înregistrate azi. Același lucru se va întâmpla și de înțelegerile parafate cu toți jucătorii care au primit ok-ul din partea staffului tehnic, Claudiu Drăgan, directorul de competiții al „roș-albilor” având treabă multă la Casa Fotbalului. Veștile bune sunt că trei dintre cărțile verzi ale fotbaliștilor care au evoluat stagiunea trecută în străinătate, respectiv portarul Orlic, fundașul Benga și mijlocașul Coulibaly, sunt deja ajunse și cei trei pot fi utilizați duminică, pe arena din Colentina. Dubii mai sunt doar în privința actului lui Norbert Janos, care a jucat pentru echipa a doua a lui Ferencvaros și care nu era ajuns încă.
Altfel, lotul lărgit al Campioanei Provinciei, care a fost prezentat, aseară, la lumina reflectoarelor pe „Motorul” îi cuprinde pe:
Bodea, Orlic, Zamfir – portari
Costin, R. Iuga, Manea, Benga, Copaci, Gal, Suslak, Vădrariu – fundași
Cubleșan, Coulibaly, Oprea, Enescu, Matei, D. Dan, Stahl, Petra, Janos, A. Iuga – mijlocași
C. Rus, Al. Pop, D. Popa – atacanți
UTA debutează duminică, la ora 13 (în direct pe Digi Sport și Telekom Sport) în noul campionat al ligii secunde, pe terenul din cartierul bucureștean Colentina, împotriva celor de la Geto-Dacica București.

Recomandările redacției