UTA, pregătită să înfrunte Hermannstadt

0
277

UTA a obținut maximum de puncte în primele runde ale play-out-ului Ligii I, după victoriile 1-0 cu Viitorului Constanța și Dinamo București. Pentru arădeni urmează meciul de vineri după-amiaza de la ora 17:30 de pe arena „Francisc Neuman“. Sibienii sunt pe ultimul loc, în timp ce UTA ocupă poziția a doua în play-out.

Meciul din acestă vineri este prefațat de cel care reușit să marcheze în partida precedentă cu Dinamo. Este vorba de tânărul David Miculescu, care a reușit primul său gol în Liga I în această marți.

Sperăm să luam cele trei puncte din nou și să rămânem în vârful clasamentului. Sunt fericit că am marcat primul gol în Liga I și sper să continui tot așa“, a declarat autorul golului din „Ștefan cel Mare“.

Antrenorul Balint Laszlo dorește să evite fazele fixe tocmai datorită faptului că sibienii se descurcă destul de bine la capitolul acesta.

„Suntem în fața unui meci care la prima vedere pare dezechilibrat, însă sunt convins că nu este așa. Adversarul nostru vine foarte motivat să se agațe de ultima lor șansă de a se menține pe o linie de plutire. Hermannstadt este o echipă solidă cu un joc bazat pe duel fizic, iar noi va trebui să știm să gestionăm acest lucru și să nu intrăm în jocul lor. Trebuie să evităm fazele fixe deoarece poate deveni o echipă periculoasă în astfel de momente“, a declarat antrenorul arădenilor, Laszlo Balint.

În sezonul regular, cele două echipe au remizat de două ori, cu același scor, 1-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.