UTA prezintă echipa în mod oficial

0
414

Porțile clubului UTA se deschid pentru prima dată în acest sezon pentru abonații echipei. Aceștia sunt invitați în această miercuri pe stadion pentru a lua parte la prezentarea lotului de jucători și al staff-ului tehnic. În aceeași zi, utiștii vor susține o reprezentație alături de echipa Ripensia Timișoara

Clubul UTA își invită susținătorii cei mai fideli la o seară de prezentare a echipei și a noului echipament de joc. Acțiunea este dedicată exclusiv suporterilor posesori de abonamente pentru stagiunea 2021-2022 a Ligii 1.

Vă așteptăm miercuri, 14 iulie 2021, la Arena Francisc Neuman, ale cărei porți se deschid la ora 19:00. Accesul se face doar pe la tribuna I «Coco Dumitrescu». Lotul de jucători și staff-ul tehnic vor fi prezentate în detaliu, pe o coloană sonoră asigurată de DJ Sebuh.

După prezentare, trupa lui Laszlo Balint oferă o reprezentație în compania Ripensiei Timișoara.

Ne vedem la stadion!”, este mesajul celor de la UTA, transmis pe site-ul oficial.

Evenimentul va începe miercuri, la ora 19 și este dedicat exclusiv abonaților la meciurile utiștilor din noul sezon competițional.

În tribuna ce poartă numele marelui „Coco Dumitrescu” se vor aduna aproximativ 2400 de suporteri, care vor putea admira noul echipament, dar și cum s-au pregătit elevii lui Balint pentru noul sezon.

Vorbim despre un meci de test în compania echipei Ripensia Timișoara, unde utiștii vor arăta progresele făcute în perioada de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.