Mai sunt două săptămâni până la meciul cu Rapid dar deja se simte în Arad febra acestui meci atât de mult așteptat. Problema multor fani (evident, nu a celor care au abonament) este procurarea biletelor la respectivul meci. Chiar dacă restricțiile legate de pandemie au fost ridicate, e clar că cele 11.000 de locuri ale Arenei „Francisc Neuman“ sunt insuficiente raportat la interesul pe care-l suscită această partidă.

Cei care se tem că în săptămâna meciului nu vor mai găsi bilete, au însă o variantă de siguranță: își pot cumpăra începând de mâine, bilete combinate la următoarele două partide, cea cu Gaz Metan Mediaș de peste o săptămână precum și la cel cu Rapid. Faptul că pentru a vedea derby-ul cu giuleștenii vor trebui să vină (sau măcar să își cumpere bilet) și la meciul cu o echipă deja retrogradată, n-ar trebui să fie nicio problemă pentru un suporter al UTA-ei care vine la stadion în primul rând pentru echipa favorită. Probabil că și clubul a dorit ca prin această strategie să faciliteze procesul prin care cele mai multe bilete, dacă nu toate chiar (exceptând cele din sectorul oaspeților), să ajungă la suporterii și simpatizanții UTA-ei și nu la speculanți sau simpatizanți din zonă ai giuleștenilor.

Așadar începând de sâmbătă de la ora 12, exclusiv online (prin secțiunea ticketing de pe site-ul oficial) și până joi, 31 martie, se vor vinde aceste bilete combinate pentru ambele meciuri, la următoarele prețuri:

  • Tribuna 1 „Coco Dumitrescu“: 100 lei
  • Tribuna 2: 75 lei
  • Peluza „Iosif Petschovsky“: 50 lei
  • Peluza Sud: 50 lei

Biletele exclusiv pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș se vor pune în vânzare vineri, 1 aprilie iar cele pentru meciul cu Rapid, luni 4 aprilie.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției