„Bătrâna Doamnă” e preocupată să termine bine cantonamentul din Antalya. Arădenii sunt neînvinși în amicalele iernii, șase la număr și nu au cunoscut gustul succesului decât împotriva selecționatei olimpice a brazilienilor de la Gremio Novorizontino.
Tot împotriva unor puști vor juca „roș-albii” și în ultima zi de cantonament la Belek. Este vorba despre echipa ce conduce în clasamentul campionatului de tineret din Ucraina. Vorskla Poltava e peste formații cu pretenții precum Dinamo Kiev sau Șahtior Donetsk, deși, cel puțin până acum, nu are jucători convocați la naționala Under 21 a ucrainenilor. Totuși, Vorskla dă golgheterul întrecerii, pe Artem Bilyi, ce are la activ 10 reușite.
De menționat ar mai fi că juniorii Poltavei au mai întâlnit o formație românească în cantonamentul din Antalya. Se întâmpla pe 5 februarie, când pierdea, 2-3, cu FC U Craiova, liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a.
Așa cum declara după partida câștigată cu Arsenal Tula (2-0), Laszlo Balint va opta pentru jucătorii care nu au evoluat deloc miercuri sau pe finalul partidei cu rușii, așa că e de așteptat să-i vedem pe gazon, din primul minut, pe: Bolboașă – A. Rus, Crișan, Pașcu, Ciucur – Miculescu, Pușcaș, Hrezdac, Ursu – Jebari. C. Rus. Cu Vulturar și Gavrilă, teoretic, primele schimbări. „Aceeași atitudine și implicare în joc mi-o doresc și de la băieții care vor juca sâmbătă, împotriva unei formații la fel de bune, precum cea din Rusia”, spunea antrenorul utist la finalul disputei cu Arsenal.
UTA – Vorskla Poltava începe vineri, de la ora 16, pe unul dintre terenurile aflate în apropierea IC Santai, hotelul gazdă al „Bătrânei Doamne”, ce va fi părăsit de arădeni sâmbătă după masa de prânz.

Recomandările redacției