UTA rămâne cea mai slabă echipă din Liga I pe teren propriu după ce a remizat cu FC Botoșani

0
502

UTA Arad a întâlnit pe FC Botoșani, luni seara de la ora 17:30 pe arena „Francisc Neuman“ într-un meci contând pentru etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Înaintea meciului cu FC Botoșani, UTA se situa pe locul 9, cu 29 de puncte, neînvinsă în ultimele trei meciuri din Liga 1. FC Botoșani a intrat în meci cu 36 de puncte, după patru victorii consecutive în Liga 1.

UTA este cea mai slabă echipă din Liga 1 la meciurile de pe teren propriu, cu o singură victorie înregistrată în 12 jocuri, în timp ce FC Botoșani ocupă locul 6 în ierarhia care conține doar meciurile jucate în deplasare, cu 5 victorii.

Prima repriză de pe arena arădeană a început în forță, iar atacurile și contra atacurile au fost la intensitate mare. Miza din meciul de luni seara a fost una ridicată, deoarece arădenii au căutat cele trei puncte pentru a ajunge pe loc de play-off. UTA a avut posesia în ultimele minute ale primei reprize și a devenit extrem de periculoasă pentru FC Botoșani. Cu toate acestea prima repriză s-a terminat cu scor alb pe arena din Calea Aurel Vlaicu.

În repriza secundă UTA a căutat să marcheze, drept dovadă au fost și atacurile periculoase asupra porții moldovenilor. Însă aproape fiecare atac inițiat de UTA a venit și cu un contra atac din partea elevilor lui Marius Croitoru. UTA a încercat să treacă de blestemul înfrângerilor de pe teren propriu însă rămâne cea mai slabă echipă pe teren propriu din Liga 1.

Confruntarea de pe stadionul „Francis Neuman“ s-a terminat cu scor alb, iar UTA a sărit peste Chindia și a urcat pe locul 8 în clasament la egalitate cu FC Argeș, pe când FC Botoșani a plecat acasă cu un punct în plus însă tot pe locul 5 în clasament.

Echipe oficiale:

UTA: Balauru – Peteleu, Erico, Albu, Shlyakov – Antal, Isac, Vorobjovas, Rusu – Roger – Hora. Rezerve: Mociu – Tomozei, Ilie, Roșu, Voinea, Miculescu, Tescan, C. Rus, Buhăcianu.

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ogenda – Al Mawas, Croitoru, Keyta. Rezerve: Pap – Târșa, Plămadă, Fili, Holzmann, Florescu, Tîrcoveanu, Toutouh, Ashkovski. Antrenor: Marius Croitoru.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Adrian Popescu (Craiova) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare).

Observator FRF: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe). Observator de joc: Romulus Gabor (Deva).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.