UTA reamintește că pune la dispoziție numai 420 de locuri pentru giuleșteni

0
213

UTA a transmis într-un comunicat oficial că pune 420 de locuri la dispoziție pentru fanii rapidului.

Adică pentru meciul de vineri de la ora 21, procentul nu depășește 5%, potrivit regulamentului, în limita a 75% din capacitate. Prin urmare, aproximativ doar 420 de fani giuleşteni vor lua loc în sectorul T al arenei „Francisc Neuman”, iar „S”-ul va fi tampon între ei și arădeni.

Clubul AFC UTA Arad pune la dispoziție un număr de maxim 420 de bilete pentru suporterii echipei FC Rapid 1923, pentru meciul de vineri, 10.09.2021, din etapa a VIII-a a Ligii I, respectând Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice și Protocolul de Desfășurare al Competiției, în contextul pandemic actual”, anunță UTA într-un comunicat oficial.

Într-un comunicat postat pe facebook de Rapid Bucureşti, susținătorii giuleșteni nu aduc aminte de numărul limitat de locuri puse la dispoziție de către UTA, ba mai mult giuleștenii susțin că cei interesaţi sunt asigurați vor intra pe stadion.

 

Vineri cucerim Aradul!

Perioada dedicată vacanțelor s-a terminat, iar orice rapidist adevărat cu siguranță și-a calculat zilele de concediu astfel încât să-i rămână măcar una disponibilă (preventiv) pentru a nu rata deplasarea la Arad, poate cea mai importantă de anul acesta. Chiar și dacă nu e așa, ,,febra meciului” poate fi un diagnostic potrivit pentru un concediu medical. Suntem convinși că și o zi în plus lucrată săptămâna viitoare pentru recuperarea celei de vineri sau un schimb de tură cu colegul nu s-ar resimți, având în vedere scopul.

Vineri plecăm spre Arad cu trenul, din Gara Nord, la ora 05:40. Interesul este extrem de crescut și avem certitudinea că la meci vor participa numeroși rapidiști din toate colțurile țării. De asemenea, le mulțumim fraților din Peluza Sud Timişoara, care vor fi alături de noi și împreună vom umili arădenii la ei acasă, ca de fiecare dată. Biletele vor fi achiziționate când sosim la stadion, prețul unui tichet fiind de 30 de lei.

Recomandăm suporterilor care folosesc alte mijloace de transport să ne aștepte în gară sau în zona dedicată oaspeților din proximitatea stadionului. Vom parcurge organizat drumul de la gară până la stadion și vom achiziționa împreună toate biletele când ajungem la case. Nu va rămâne nimeni pe afară, toți suporterii prezenți vor intra în sectorul oaspeților.

Biletele pentru gazde deja au fost epuizate, astfel că ne vom duela cu un stadion plin. Va fi si mai frumos. Haideți la meci!

Hai Rapid!”, este mesajul celor de la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.