burla-uta-bekescsabaCu mențiunea că au avut și antrenament dimineață, utiștii au parte de adversar neașteptat: în primele minute, tineretul celor de la Bekescsaba a lăsat impresia că n-are șanse. După un sfert de oră însă, maghiarii și-au găsit ritmul și au oferit rezistență maximă, combinată cu momente de fotbal excelent mai ales la posesie. La jumătatea primei reprize, alb-violeții au și deschis scorul, în urma unei faze rapide!
Mitrea – Ad. Popa, Cotoc, Wild, Burlă – Leucuța, Dobrean, Copil, Vlad – Dragoș, Bulza a fost primul unsprezece arădean. Piesele grele gen Botiș, Varga, Ousmane, Rus, Suslak, Voicu ori Strătilă au rămas pe margine, ultimii patru asistându-și colegii de pe margine. IarBodea a apărat poarta maghiarilor.
În actul secund, Roli Nagy și Radu Anca au mizat pe juniori: au intrat
Gheorghiță, Petre, Prună, Aldan, Dolga, Irina, Petrache și Ghergar. Odată cu ei, a apărut și o doză în plus de prospețime, concretizată cu zece minute înainte de sfârșitul meciului: Gheorghiță a pătruns debordant prin dreapta suprafeței de pedeapsă și l-a executat pe Bodea cu șut la colțul lung, imparabil, 1-1 final.
După antrenamentul din această dimineață, arădenii servesc prânzul, iar la ora 13,00 e programată plecarea spre Motru. Trupa alb-roșie înnoptează undeva în zona Severinului.

Recomandările redacției