UTA s-a antrenat cu Crișul pentru duelul cu FC Voluntari de duminică

0
124

UTA s-a impus cu 2-1 în amicalul disputat miercuri împotriva formației din liga a III-a Crişul Chişineu Criş. Elevii lui Balint au dominat meciul de la un capăt la altul, și au marcat de de două ori, prin Dangubic şi Bustea, fără prea mari eforturi. Pentru Crişul a marcat la singura ocazie importantă, prin Sabău.

Știam că echipa din Chișineu Criș este foarte bine organizată din punct de vedere defensiv și aveam nevoie să vedem din punct de vedere al atacului pozițional ce mai avem de făcut în aceste zile pentru a fi sută la sută pregătiți pentru duminică. Am fost nemulțumit că au apărut anumite momente de relaxare și nu numai la acel corner din care am primit golul. Am suferit la finalizare, am avut multe ocazii tratate destul de superficial, trebuia să marcăm mai mult din situațiile pe care ni le-am creat. Trebuie să conștientizeze toată lumea că atacul pozițional este un efort colectiv pe care îl face grupul, pentru a pune în situație de finalizare un anumit jucător. Iar atunci responsabilitatea și concentrarea trebuie să fie maxime. Am dat minute tuturor jucătorilor, acesta era unul din obiectivele pe care le doream bifate în acest joc”, a declarat Balint la finalul partidei.

UTA se pregătește pentru întâlnirea de duminică cu FC Voluntari de la ora 18:30, în etapa 6 din Liga 1, iar Crişul va disputa următoarea partidă oficială marţi, acasă contra Lipovei în turul 3 din Cupa României.

Formații:

UTA: Balauru – Tomozei (60 Vukcevic), Benga, Ilie, Shlyakov – C. Mihai, Vorobjovas – Bustea, Isac (60 Mercioiu), Negoescu (55 Mar) – Dangubic. Antrenor: Laszlo Balint

Crișul: A. Roșca – Haloș, Al. Sabău, Nistor (60 Ivan), Siminic – Susan, Tănase, Clej – Busuioc (60 Ciornei), Modan (75 Pașca), Giurgiu (46 Teședan). Antrenor: Adrian Abrudean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.