UTA s-a despărțit de Anca Trip, urmează Roman?

0
245

Conform așteptărilor, cei doi fotbaliști seniori care au evoluat mai puțin în partea a doua a sta­giunii trecute sunt ca și plecați de la UTA. De fapt, în cazul lui Iulian Anca-Trip vorbim despre o des­părțire certă ce s-a concretizat vineri seară. Goalkeeperul de 21 de ani a ajuns la un acord de reziliere amiabilă a contractului cu arădenii și a și plecat acasă. Cel mai probabil, Anca Trip va semna cu Olimpia Satu Mare, grupare la care a mai evoluat timp de două sezoane înainte de a veni în „alb-roșu”.
În aceste condiții, Dan Țapoș rămâne cu un singur portar senior, respectiv Bogdan Miron și juniorii Bogdan Mara și Răzvan Stanciu. Pentru partida din Ungaria, contra celor de la Balmazuj­varos FC, doar primii doi au făcut deplasarea.
Nici Alin Roman nu a făcut parte din delegația utistă care a pleacat în țara vecină și asta
pentru că și despărțirea sa de „Bătrâna Doamnă” este iminen­tă. Fostul internațional de juniori avea o clauză de renegociere a contractului și, cum nu s-a înțeles cu conducerea grupării arădene, cel mai probabil luni își va lua restanțele bănești și va semna rezilierea.
Dacă și această despărțire se confirmă, echipa fanion a Aradului mai are sub contract 11 seniori: Miron, Manea, Gligor, Chindriș, Rus, Strătilă, Curtuiuș, Hlistei, Copil (?), Polgar, Filaret, ultimii doi fiind – însă – accidentați în acest moment. Din noul sezon, formațiile de Liga a 2-a sunt obligate să utilizeze cel puțin trei fotbaliști Under 21 în teren, condiții în care și Michel Vlad va fi din nou „junior”, ca și Burlă și Dobrean, de altfel, care ar fi ieșit din vârstă dacă se rămânea pe varianta cu Under 19.
Dintre pistele urmărite de Nagy, Alin Ignea și George Neagu au devenit oficial fotbaliștii lui ACS Poli, grupare cu care au mari șanse să joace în ediția vii­toare a Ligii I, la ce probleme sunt la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.