UTA s-a reunit la începutul acestei săptămâni într-un lot compact

0
308

UTA a renunțat după terminarea sezonului 2020/2021 la un număr de 11 de fotbaliști, iar până în prezent clubul arădean a adus numai trei jucători este vorba despre Adi Mar (ex. CS Mioveni) și stranierii Rolandas Baravykas (ex. Kukesi) și Idriz Batha (ex. FC Tirana).

Laszlo Balint a dat statul antrenamentelor cu numai 15 fotbaliști din cauza accidentărilor lui Modestas Vorobjovas și Damian Isac care momentan sun în recuperări. Totdată fotbaliștii convocați la loturile naționale au primit o săptămână de pauză în plus și anume, Florin Iacob, David Miculescu și Claudiu Negoescu, în timp ce brazilianul Roger jr. vine din Brazilia abia astăzi.

E adevărat că ne-am reunit într-o formulă destul de restrânsă, dar din cauze obiective. Bineînțeles că mi-aș fi dorit să finalizăm cât mai multe dintre discuțiile pe care le avem sau le-am avut în ultima perioadă cu achizițiile pentru sezonul viitor, dar, deocamdată, îi avem la Arad doar pe Mar, Baravykas și Batha. Mai sunt și cei cinci fotbaliști cu situații speciale, cei trei internaționali și cei doi accidentați. Deci această reunire cumva în efectiv redus are și cauze obiective”, a declarat Laszlo Balint, potrivit Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.