utapolFiindcă nu a primit niciun semnal pozitiv din partea preşedintelui Giovanni Catanzariti nici în ultimele zile, Adrian Falub a pus în aplicare planul B. Antrenorul arădean a decretat prelungirea cu o săptămână a vacanţei pentru utişti, cu speranţa ca pe 21 ianuarie, ziua primei şedinţe de pregătire a anului, echipa să ştie încotro s-o apuce. „Nu avea rost să ne revedem pe 14 ia­nuarie, în incertitudinea existentă acum la club. Practic, le-am dat un răgaz conducătorilor să clarifice problemele manageriale. Preşedintele mi-a spus clar că de unul singur nu mai continuă la UTA. Ori se asociază cu cineva, ori îşi cedează toate acţiunile, altfel clubul nu mai poate merge înainte. Eu încă cred că un brand atât de puternic ca UTA va găsi o soluţie de continuitate. Vă spun sincer, la situaţia care e acum la club, aş fi fost sceptic că se mai rezolva ceva dacă în joc nu era numele UTA-ei”, consideră „principalul” arădenilor.
Chiar dacă jucători „textilişti” au primit încă şapte zile de vacanţă, Falub speră ca aceştia să nu se lase pe tânjală. „Sunt convins că în această săptămână nu se vor ghiftui şi vor începe alergările uşoare. Îi cunosc, ştiu că sunt responsabili. Nu sunt îngrijorat că nu vom avea destul timp la dispoziţie. De când ne reunim şi până la meciul cu Poli, dar asta numai dacă nu se amână startul returului conform tradiţiei ultimilor ani, rămân şapte săptămâni, timp suficient să facem ce ne propunem”, a adăugat Falub, care nu este adeptul cantonamentelor montane. „Sunt pentru antrenamentele specifice, ar fi bun şi un stagiu de pregătire, dar numai într-o zonă cu terenuri cât de cât bune de joc. O să vedem dacă UTA îşi va permite aşa ceva, dacă nu, rămânem la Arad, nu este nicio problemă”, a mai menţionat Adi Falub.
Şi directorul administrativ al clubului a început să lucreze la programul de pregătire al iernii. Proaspăt căsătorit cu Alexandra, Dorin Stana are energia de a se reapuca din nou de treabă şi în acest sens a contactat deja câteva echipe pentru a lega amicale începând cu luna februarie a acestui an.

Recomandările redacției