Echipa fanion a Aradului a pierdut una dintre ședințele de pregătire ale săptămânii, căci bazele sportive din subordinea Primăriei funcționează ceas. La ora 17, Adrian Falub trebuia să conducă al doilea antrenament al zilei pe terenul ICRTI, dar… stupoare. Utiștii au fost opriți la intrare de paznicul terenului și au fost informați că pe teren s-a aplicat o soluție ce le-ar putea face rău fotbaliștilor. Din informațiile noastre, „oficialii” clubului arădean au ajuns și la autorul lucrării, care – într-adevăr – le-ar fi sugerat să evite suprafața de joc. Oricum, mirosul înțepător îți tăia orice dispoziție la efort.
Contactat de sportarad.ro, șeful interimar al Serviciului Baze Spor­tive și Agrement, susține că el știa că respectiva soluție e inofensivă pentru fotbaliști.
„Într-adevăr, s-a aplicat îngrășământ foliar pe terenurile de la ICRTI, dar știam că baza poate fi folosită și așa. Nu cred că i-a dat cineva afară pe cei de la UTA, poate a fost alegerea lor să nu se antreneze în acele condiții”, ne-a declarat Dan Codre.
Așadar, în Aradul lui Falcă, nu se mai joacă de aproape un an de zile fotbal de Liga a II-a, însă și antrenamentele încep să devină un lux.

Recomandările redacției